tiistai 25. syyskuuta 2012

Paljastelua

Terppa vaan! ... Ei, en aio riisuutua blogissani, vaan paljastan teille ensivuoden cosplay-suunnitelmiani. Eilen iltapäivällä olin vielä ihan sekaisin, että mitä ja minne ja kenen kanssa, mutta sitten pääsin zeniin ja kaikki selveni. Päätin oikeasti, että piru vie, minä teen sellaiset cossit, jotka itseäni tällä hetkellä kiinnostavat, enkä lupaudu ryhmiin tai muuhun sellaiseen, vaikka ne ovatkin aina ylikivoja. Luultavasti tulen muuttamaan tätäkin suunnitelmaa, ja olen heti käsi ojossa, kun joku tarvitsee cossiryhmäänsä porukkaa, mutta tässä hetkessä mennään näillä.

Aloitetaan siis. Ensimmäiseksi ajattelin, että tahdon ehdottomasti cossata jotain pelistä Legend of Zelda: Ocarina of Time. Ko. peliä ei ole turhaan julistettu maailman parhaaksi peliksi, ja jopa minä, joka en nykyään juuri pelaile, edelleen rakastan tuota peliä ja jaksan jopa sen Nintendo 64 -grafiikoista huolimatta hakata sitä läpi. Hahmoissakin on monia todella suloisia vaihtoehtoja, yhteen väliin harkitsin itse Prinsessa Zeldaa, mutta koska hänellä on turhan paljon härpäkettä asussaan, päädyin toiseen, parempaan vaihtoehtoon. Ajattelin tehdä Malonin, Lon Lon Ranchin heppatytön / Eponan kasvattajan. Hänen asunsa on nätti ja minun taidoillani mahdollinen toteuttaa. Vielä kun sitten saisi photoshoottia jonkun pollen kanssa *ah*. No, aloitetaan vaan siitä, että teen sen asun.

Toinen suunnitelmani on nuori Uzumaki Kushina sarjasta Naruto. Olen tähän asti vältellyt Naruto-hahmojen cossaamista ensinnäkin siksi, ettei ihan sopivaa ole löytynyt, ja toisekseen siksi, että valitettavasti ko. sarjan cossaajille ja faneille aka "narutardeille" on jostain syystä lyöty otsaan ikävä leima. Olkoon, minä itse seuraan sarjan mangaa "reaaliajassa" viikottain ja fanitin sitä kovastikin etenkin harrastuksen alkuaikoina, joten miksi ei. Kushina tuli mieleen kuopiolaisten tupareissa satunnaisen keskustelun yhteydessä ja kun googlasin neidin, tykästyin hänen lookiinsa.

En ole suunnitellut kuin kolme hahmoa ensivuodeksi, ja toivotaan, ettei määrä kovin pääsisi lisääntymään. Kolmantena nyt julistan aikeekseni cossata Miss Marvelia. En ole ihan varma, että missä sarjakuvassa/-kuvissa hän on esiintynyt, mutta olen saanut sen kuvan, että neiti on ainakin Kostajien (Avengers) jäsen jossain vaiheessa. Tällä asulla tahdon osoittaa kunniaa Marvelille, jonka ansiosta kasvoin lapsuuteni X-Men -animaation parissa ja nyt vast'ikään kiinnostuin entistä enemmän supersankarielokuvista. Aion käydä varmaan divarissa / akateemisessa pyörimässä ja ostamassa pohjatiedoksi ja yleiseksi viihteeksi Marvelin sarjakuvia, kenties saisin hahmosta vähän tarkemman kuvankin sitten.

Malon. Oikeanpuoleisessa kuvassa design on juuri sama, mutta hahmo on
Malonin "kaksoisolento" Cremia Majora's Maskista. Parempi lähdekuva~


Kushina. Kivan yksinkertainen asu, mutta siinä on jotain minua
miellyttäviä piirteitä, kuten reisimittaiset kengät/sukat/ym sekä tuo obi.

Ihana Neiti Marvel~ En aio bodata itseäni tuollaiseksi muskeli-ihmiseksi
kuitenkaan, pömppiksellä mennään! Haters gonna hate.
Tässä tämä, nyt ei sitten auta muu kuin ostella kankaita ja peruukki Malonille (muihin taitaa löytyä valmiiksi~). WIP -kuvia saatte sitä mukaa kun asut edistyvät, ja lisäksi kenties postailen jossain vaiheessa viimevuodelta tutun "behind the scenes" -derp-kuvapostauksen. Siihen asti, kiitos kaikille, olkaa kilttejä.
//Defia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti