sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Langenneita enkeleitä Traconiin

Heivaankaikki! *vilkuttaa* En olekaan taas päässyt kirjailemaan tänne, koska en ole oikeastaan tehnyt mitään cossaamiseen liittyvää viimeaikoina. Kuitenkin välillä tulee sellaisia kirkkauden hetkiä, kun muistan että "niinjoo, Tracon on ensiviikolla!".

Nyt tosiaan on elämässä ollut aikalailla muunlaista ajateltavaa. Muutin viikko sitten pääkaupunkiseudulle ja olen nyt viikon ajan ollut lähinnä tutustelemassa yliopiston elämään orientaatioviikon muodossa. Saldo on kokonaisuudessaan oikein mainio, olen onnistunut muun muassa hankkimaan mukavia kavereita, tapaamaan jo entuudestaan tuttuja ihanaisia ihmisiä, hämmentymään kaiken suuruudesta ja eksymään keskellä yötä Herttoniemeen. Mikäs sen parempaa!

Perjantaina suuntasimme Ninan kanssa kirpparikierrokselle. Onneksi hän tietää vähän enemmän kaupungista ja omistaa vielä navigaattorinkin, koska itsenäni en kyllä olisi osannut suunnistaa kaikkialle niin hyvin! Valitettavasti en löytänyt sitä nimenomaista osaa asuihini, mitä lähdin ostamaan... Etsin cossiini vihreää takkia, jollaisia olen nähnyt likimäärin jokaisella kadulla kävelevällä ihmisellä, mutta jostain syystä ostettavat kappaleet pakoilevat minua. Sain onneksi kuitenkin ostettua uudet irtoripset Pantylle, ne ovat kovin somat ja niissä on kimalletta! *woo*

Cossisuunnitelmani Traconiin sisältää otsakkeen mukaan kaksi langennutta enkeliä. Lauantaina esittelen uusiksi tosiaan Anarchy Pantyn pienessä punaisessa mekossaan ja seurassani haahuilee loogisesti hänen rakas siskonsa Stockers alias Momo. Sunnuntaiksi päätin kokeilla ensimmäistä kertaa live action -henkilön pukuilua: olen nyt viimeisen vuoden aikana onnistunut koukuttautumaan mainioon sarjaan nimeltä Supernatural ja ihan vain kunnianosoituksena sille teenkin tämän cossin. Alunperin olin suunnitellut brunettea Meg Masters -nimistä demonia, mutta koska värjäsinkin hiukseni punertaviksi, päätin, että looginen valinta olisi Anna Milton. Hän on sopivasti punapäinen neitonen ja Pantyn jatkeeksi kelpaava taivaasta karannut enkeli. Seurassani olisi tarkoitus pyöriä Yamasukan/Annin cossaama Sam Winchester.

Kukaan on tuskin unohtanut, miltä Panty näyttää,
mutta hän on niin soma neiti, että laitan tänne silti kuvan!
Oma cossini ei tällä kertaa sisällä sinisiä piilareita, joten
luultavasti vain muokkaan värin oikeaksi sitten kuvista ^^".
Anna Milton... Vielä viisi päivää aikaa
metsästää tuota takkia... D:


Nähdään siis Traconissa!
//Defia

2 kommenttia:

  1. Nimierkillä kaverille kanssa Annaa aikanaan suunniteltuna meiltä löytyisi vakosamettisena vihreä takki (mallia perusfarkkutakki, rintataskut, prossinväriset napit) kokoa 36, jota varmaan saisi hätävarana lainaksi - on spn sen verran lähellä sydäntä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko 36 saattaa allekirjoittaneelle olla hiukan pieni, mutta kyllähän se hätävaraksi kelpaisikin! : ) Olen todella kiitollinen tästä tarjouksesta, mutta onneksi onnistuin jo löytämään takin. Tosin se ei ole aivan oikean mallinen, enemmänkin jakkumainen, mutta tuollainen sammaleenvihreä kuitenkin, joten en jaksa alkaa viilata pilkkua^^~ Mutta kiitos tosiaan ajatuksesta!

      Poista