maanantai 10. syyskuuta 2012

Kylmää Traconissa


Hei vaan kaikki pullaposket (aka minä yksinään)! : )

Saavuin eilen Traconista kotiin ja ajattelin kertoa vähän kuulumisia lyhkäsesti, ennenkuin uppoudun katsomaan Uutta päivää (joka alkaa juuri). Matkat sujuivat rattoisasti, ensin menomatka Voidin ja Newen kanssa, jolloin olimme ilmeisesti erään kanssamatkustajan mielestä liian äänekkäitä. Minkä sille voi jos on paljon tunteita?! Oli aivan ihmeellistä myös matkata niin lyhyesti: vain kaksi tuntia conikaupunkiin! What is this madness?

Majoittajanani toimi tällä kertaa Taija, joka mukavasti olikin asemalla vastassa. Oli aivan ihana nähdä pitkästä aikaa näitä lapsuudenystäviäkin, onhan viimekerrasta jo kuukausi ellei toinenkin. Saimme jopa nukutuksi, vaikka ilmeisesti pyrin unissani varastamaan peittoa ja herääminenkään ei sujunut ihan kellon mukaan. No, selvisimme molemmat conipaikalle pukeutumisen jälkeen, vaikka Taija unohtikin häntänsä. Ensimmäisenä päivänä pukuilin taas Pantya ja Stockersini Momo oli jatkuvasti piilossa. Saimme kuitenkin pidettyä pienenlaisen photoshootin taas, joten kuvia siitä tulee tässä myöhemmin. Lauantaina en oikeastaan muuta tehnyt, kuin pyörin ympäriinsä epäilyttävänä ja jutustelin ihmisten kanssa. Jopa perinteinen cosplay-kisa jäi väliin, koska en olisi ehkä jaksanut istua kolmea tuntia paikallani. Sensijaan lähdimme illasta Taijan kanssa syömisen kautta takaisin hänen kämpälleen ja derppailimme siellä sitten.

Sunnuntaina olin käytännössä siviileissä, vaikka Annaa muka cossasinkin. Yamasukka oli upea Samini, ja pyörimme jälleen vähän pitkin ja poikin tapahtuma-aluetta. Taidekujalla oli todella ihanaa porukkaa, pysähdyimme jutustelemaan Castielin ja hänen pöytäseurueensa kanssa ja sain kivasti heiltä tumblr-osoitteita. Lisäksi ulkona törmäsimme toooodella hienoihin Samiin ja Deaniin ja ryöstimmekin Deanin sitten pieneen kuvaussessioon. Muuten päivä sujui aikalailla kuten lauantaikin, kuvailin mm. Chietä ja Neweä ja katsoimme jopa pienen pätkän cossi-esityksiä, kun Taija upeasti pääsi esiintymään nettipukukisaan! Äänestäkää häntä nyt heti! *hymy*

Ei kai tässä kummempia, oikein kiva viikonloppu oli, mutta nyt väsyttää. Hyörin ympäriinsä niin, etten ehtinyt miitata ja jutustaa kunnolla edes PK! :laisten kanssa! Lisäksi kissaenergiani on lopullisesti kadonnut, tahdoisin halimaan omaa Nantuska-vauvaani... Mutta minä jään rypemään Nantu-tuskissani, katsokaa te pientä kuvasaalistani, jonka Traconista nappasin!


Aivan ihana idea! 8D

Upeita fauneja, tahdon tuollaisen!












Kohta seurailee perässä tupla-photoshoot, saatte nähdä vähän Pantsua ja Annaa : ) Siihen asti, hejdå!
//Defia

4 kommenttia:

  1. Hei! Otitko kuvan SPN ryhmäcossistamme (Dean, Cas ja femme!Sam) sunnuntaina myyntipisteiden lähellä? Jos olet etsimäni henkilö, voisitko lähettää kuvan sähköpostiini tiialle@windowslive.com, arvostaisin sitä todella paljon :)

    Ihana blogimerkintä ja ilmeisesti SPN cosseja on ollut liikeellä vähän enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan! : ) Minähän se kuvan nappasin, itseasiassa kaksikin. Pistelen ne tulemaan~

      Kiitoksia! SPN-cosseja oli tosiaan oikein kunnioitettava määrä^^~

      Poista
  2. Kappas, meikäläinenhän se komeilee tuolla Kittanina :DD !! Otettiinhan mekin Mikin (Siis Yoko, hänen bloginsa täällä, btw: royal-monster.blogspot.com )kanssa teikäläisestä kuva mutta se katosi jonnekkin kamerasta o_o Olit ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te olitte niiiin ihania<3___<3 Ihan täydelliset cossit kyllä.
      Ja kiitoksia(: Kenties kameranne vain harrastaa sensurointia, tuskin tuo hirveästi haittanee 8D

      Poista