lauantai 1. lokakuuta 2011

Sarjakuvaa

Tänään saavuttiin Rovaniemeltä 24 tuntia sarjakuvaa -tapahtumasta. Oli taas kyllä mielenkiintoinen reissu... : ) Tapahtuman ideahan on piirtää vuorokaudessa 24 sivua sarjakuvaa. Yleensä olemme tehneet työn yhdessä Taijan, Miran ja Tomin kanssa, mutta nyt vihdoin päätettiin, että helpoimmalla pääsee kun yksin tekee! Ei tarvitse komentaa muita työskentelemään *köhköh*.

Omia hahmoja tuli raapusteltua...
Itse sain aikaan 13-sivuisen tekeleen, jonka kastoin nimellä Cell war. Kiinnostuneet voivat käydä lukemassa sen photobucketista täältä, salasana albumiin on pukuleikki. Huomannette varmasti, että kun kello lähestyi kahtatoista, tämä "sänkyyn kello 21.00" -neiti alkoi jo nuokkua siihen malliin, ettei piirtäminen ollut enää järin tehokasta... Siksi tuloskin on sen mukainen. Kävin kyllä välillä nukkumassa autossa, mutta tulin siihen tulokseen, että olisin tarvinnut siihen kyetäkseni viisi toppavaatekerrastoa, joten palasin takaisin piirtosaliin. Jossain vaiheessa menimme Tomin ja Miran kanssa nukkumaan perinteisesti kirjaston alakerran kylmiin käytäviin, joissa sainkin jopa kolme tuntia katkonaista unta! Ihan positiivista, koska olin kuitenkin kuskina sitten kotimatkalla. Sarjakuvan lisäksi piirtelin satunnaisia suttuja ja kävin niittaamassa ilmoitustaululle mainoksen Sokeille lepakoille.

Birome
Birome
Pelottelin aloitustekstissä jo, että saatan innostua sepostamaan hahmoistani... Jokainen sarjakuvaa tekevä kykenee luultavasti samaistumaan, jos sanon, että olen aivan rakastunut kaikkiin hahmoihini ja ne tuntuvat jo omilta lapsilta! Piirrän deviantArtiin "TLAS" -sarjakuvaa, joka tosin on edennyt hyvin vähän siihen nähden, kuinka paljon olen sitä suunnitellut. Tykkään kuitenkin kertoa siitä ja esitellä uusia hahmoja ja juonta, joskin tähän asti Momo lienee ainoa, joka minua oikeasti jaksaa kuunnella, kun innostun jaarittelemaan.

Cell war -sarjakuvassa esiintyvä nainen on nimeltään Birome. Hänet suunnittelin niin ikään TLAS :iin, koska tahdoin hahmon, joka käyttää taisteluissaan apuna magneettikenttiä (Kiitos fysiikantunnit! Opettaja ei ikinä kyllästy kyselyini "voisiko tätä käyttää taistelussa apuna" tyyliin). Sitä ominaisuutta ei kuitenkaan vielä Cell warissa nähty. Tuo 24 :ssä luotu teos on lähinnä siis Biromen menneisyys, joka toimii myös omana tarinanaan. Tapahtumien jälkeen (mikä ilmenisi extra-sivussa, jos olisin ehtinyt saada ne takaisin Rovaniemellä...) neiti joutuu ulottuvuuteen, jossa muut TLAS :in hahmot elävät. Hän opettelee elämään siellä metallisyövästä aiheutuneen jalkansa kanssa ja fiksuna tyttönä havaitsee luonnon magneettiset ominaisuudet ja opettelee muuttamaan niitä. Ainoa ongelma on, että liian suuria vaihtuvia magneettikenttiä luodessaan myös hänen oma robottijalkansa kärsii aikamoisia tuhoja... Lisäksi Birome löytää alkoholin ilot maailmaa vaihtaessaan ja esiintyy sarjassa (TLAS :issa siis, sitten joskus) lähinnä pienoisessa hiprakassa.

Mutta se siitä rantista! : ) Rovaniemen reissu oli aivan mahtava, kiitoksia hyvälle seuralle<3 Lisäksi hienoa on se, että ehdittiin käydä Eurokankaassa, joten luvassa on ehkä jonkinlaista ompelua tässä lähiaikoina...

Defia kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti