perjantai 14. lokakuuta 2011

Raivostuttaa

Minun pitäisi olla katsomatta televisiota.

Kyllä, minua ketuttaa taas vaihteeksi aivan silmittömästi. Siksi päätin raatata nyt täysin blogin aiheen ulkopuolelta... Katsoin eilen (13.10.2011) A-Talkin, sillä aiheena oli jälleen samaa sukupuolta olevien avioliitto ja adoptio. Puhumassa oli kolme eri puolueiden edustajaa (Perussuomalaisilta, Keskustalta ja Vihreiltä) sekä yksi ainakin periaatteessa politiikan ulkopuolella oleva sateenkaariperheen lapsi.

Perussuomalaisten edustajan puheisiin en edes jaksa puuttua. Luultavasti siksi, ettei niissä mielestäni ollut päätä eikä häntää. Lisäksi hermostuisin vain liikaa. Siksipä kärtyän vain tämän Keskustan edustajan puheiden vuoksi. Hän vetosi jatkuvasti siihen, että homoseksuaaleilla on jo rekisteröity parisuhde, jonka saaminen oli valtava asia silloin 2002 (?). "Eikö se riitä teille?". Mitä ihmettä?! Pitävätkö ne meitä jonkinlaisina alempina elämänmuotoina, joiden pitäisi olla tyytyväisiä enemmistön antamiin armonrippeisiin. "Ai haluatte samat oikeudet kuin muut? Ettekai te kuvittele olevanne samanarvoisia meidän kanssamme?". Niin tämäkö ei ole tasa-arvo- ja suvaitsevaisuusasia?

Perhana. Kukaan (... no ainakaan allekirjoittanut) ei kaipaa mitään selkääntaputteluja. "Joo, kyllä me teidät hyväksytään". Hyväksykää päänne, ihan tosi, koska lirkutteluilla ja teennäisillä silittelyillä ei ole mitään merkitystä, jos teot puhuvat muuta.

Pitäkää tunkkinne! Minä menen Ruotsissa naimisiin.

//Defia

[kirjoituksen sitaatit eivät viittaa kenenkään tietyn henkilön puheisiin]

2 kommenttia:

  1. Hohhoijaa, varsinkin tuo adoptio. Yleisimmin kuultu argumentti miksi homot eivät saa adoptoida, on ettei lapsella ole miehen ja naisen roolimallia.
    Mitenkäs yksinhuoltajat? Jos elettäisiin satavuotta taaksepäin tuo argumentti olisi pätevä, koska perheet eivät olleet rikkonaisia mutta ei enää.

    VastaaPoista
  2. Rullarinkeli: Totta. Lisäksihän siitä on tehtyä aivan hillitön määrä tutkimuksia, että homoseksuaalien vanhempien lapsista ei tule millään tavalla erilaisia kuin heteroperheidenkään lapsista. Homoperheiden lapset ovat mahdollisesti myös joissain tapauksissa varmasti rakastetumpiakin, koska heillä ei ole sitä vaaraa, että lapsi olisi vahinko, vaan hän on oikeasti toivottu lisä perheeseen.

    VastaaPoista