maanantai 3. lokakuuta 2011

Projekti Käärmeprinsessa: Korvakorut

Olen tässä värkkäillyt viimeaikoina Hancockin käärmekorvakorujen kanssa... Näin youtubessa tutoriaalin, jossa korvikset tehtiin styroksista veistämällä; kyseinen tekniikka vaikutti minusta aivan liian aikaavievältä ja monimutkaiselta, etten viitsinyt edes kokeilla sitä. Sensijaan äitini ehdotti, että voisin käyttää hiusten kihartamiseen tarkoitettuja pampuloita; niissä kun on rautalanka valmiina sisällä, joten muotoilukin on helppoa.


Yksinkertaisesti siis otin kaksi tuollaista pötkylää ja leikkasin ne sopivamman mittaisiksi ja muotoilin hiukan mattoveitsellä (pelottava kapistus, btw). Aivan tasaista jälkeä ei kuitenkaan tullut, valitettavasti : I Seuraava askel oli pampuloiden päälystäminen; tuollaiseksi vaahtomuoviksi jättäminen ei tuntunut hyvältä idealta. Kuorrutin käärmeenalut ilmatiivistemassalla, mikä paljastui äärettömän monimutkaiseksi harrastukseksi. Massa oli niin tahmeaa, ettei sitä millään saanut niin tasaiseksi kun olisin halunnut! *mutinaa*


Lopuksi suihkutin korut Tiimarista hankitulla joulukoristekultasuihkeella. Se korostaa muhkuroita entisestään (son, I am disappoint). Lopputulos on sitten sellainen perinteinen "ei kestä lähempää tarkastelua" -tyylinen. Enää puuttuvat lukot ja toisen korvan reikä.. Päätin, että nämä saavat kelvata, koska kaukaa muhkuja ei kukaan huomaa.. Ellen keksi jotain superfiksua tekniikkaa ja innostu uusimaan koko systeemiä.

Tältä ne siis läheltä näyttävät... ^^"
(tämä on se rumempi kappale)
//Defia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti