keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Viimetippa on paras ja karvakangas

Heipähei! Siitä on taas aikaa. Päätin noudattaa alkuperäistä suunnitelmaa päässäni ja tehdä pienen päivityksen ennen kesän odotetuinta conia, Desua!

Ennen oikeaa asiaa, voisin jaaritella hiukan. En tosiaan ole cossia ehtinyt tekemään lainkaan viimeaikoina, koska ensin vuorossa olivat pääsykokeet (hyvästit toiveelle päästä ensimmäisellä yrittämällä eläinlääketieteelliseen!), joista viimeinen onkin ensiviikon tiistaina.. Olen melkein ehtinytkin lukea ylioppilasjuhlien valmistelujen keskellä *epätoivoinen hymy*.

Mutta siis. Sain tänään urheasti tehtyä cossini loppuun. Onneksi, sillä huomenna onkin aika hypätä junaan eikä ompelu siellä kuulosta järin houkuttelevalta. Olisin tehnyt asuni viimeiset silaukset jo alkuviikosta, mutta tuurini ei ollut sitä mieltä ja tulin kipeäksi. Toivotaan, että tämä flunssa tästä laantuisi ja olisin täydessä vedossa perjantaihin mennessä! Lisäksi ajattelin käydä tästä kohtapuoliin siirtämässä rahaa PayPalilleni, jotta voin tilata Ultearille peruukin: päätin sittenkin olla käyttämättä omaa tukkaani siinä, koska a) olen AIVAN surkea hiustenlaittaja, joten lopputulos olisi varmasti aikalailla littana, ja b) olen harkinnut ruskeaan hiusväriin siirtymistä tässä lähiaikoina.

Tänään valmistamani osat Hancockiin olivat hänen korunsa sekä karvareunus paitaan. Uusin korvakorutkin tosiaan, ja olen lopputulokseen jopa tyytyväinen! Hyvä, että joskus näinkin. Karvakangas on edelleen ihan pälli, mutta siihen en oikein voi vaikuttaa.. Kyllähän se sinne paikalleen meni, mutta lähempää tarkastelua en suosittele.

Iso koru on aikalailla iso.

Kaikki korut.. Onneksi Boa ei omista enempää tilpehööriä,
näissäkin oli minulle poropeukalolle jo tarpeeksi!

Karvaa ;___; Nyt paita istuu tosin huomattavasti
paremmin : ) Paitsi hihoista, koska olen paksukäsi, ehh.
Ettekai luulleet selviävänne ilman minun vauvojeni kuvia? 8)
Pitkä Tuhtee on pitkä Tuhtee.

Eli siis. Jos näette lauantaina ja/tai sunnuntaina sinisen Boa Hancockin, tulkaa toki tervehtimään! Perjantain aion viettää casualina, joten tuskin tunnistatte. : ) Conia seurannee taas sitten oikein muhkea kuvapostaus, mikäli vain saan leikittyä kamerallani kuten suunnitelmissa on.

Nyt lähden etsimään matkalaukkuani, jonka Kupoli on piilottanut.
//Defia

2 kommenttia:

  1. Mulla on sulle haaste!

    http://myglitterydreams.blogspot.fi/2012/06/hyvan-mielen-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kun Kupoli piilottaa matkalaukun, on se ihan oikein tehty. Sen sijaan hän voisi käydä pitkää keskustelua terveyskeskusten ajanvarauksista!! Vapise kupolin pentu täältä pesee: tk-ajanvaraus-keskustelua ilmassa.. vedestä nousee kupoli..

    VastaaPoista