tiistai 12. kesäkuuta 2012

Desu oli ja meni..

.. ja kivaa oli senkin edestä! (:

Matka alkoi torstai-iltana töiden jälkeen, kun hyppäsin junaan ja pölähdin pikavauhdilla (~ 11h tien päällä) Lahteen. Valitettavasti kukaan ystävistäni ei tälläkään kertaa ollut matkalla pohjoisesta, joten jouduin kärsimään yksinäni pelkän ristikkolehden voimin. Lisäksi saavuin paikalle turhan aikasin, joten jouduin pyörimään Lahdessa kuusi tuntia, ennenkuin ihmiset alkoivat ilmestyä paikalle. No jaa, sainpas ostettua Sokokselta pari leffaa (Black Swan ja Thor.. Joista jälkimmäisen tahtoisin katsoa jo, mutta päätin odottaa, että saan avata sen yhdessä kavereiden kanssa! (; ).

Perjantai oli conissa aikalailla hiljainen. Itse en cossannut enkä sen puoleen hirveästi edes kuvannut. Lähdimme kuuden(?) aikaan Nastolaan, jossa yövyin Taijan kanssa tämän tädin luona. Suuret kiitokset heille auton lainasta sekä majoittamisesta jälleen kerran, ja toki Taijalle siitä, että oli oikein hyvä kuski.

Lauantai ja sunnuntai olivatkin sitten vähän tapahtumarikkaampia päiviä. Cossasin suunnitelmien mukaan sinistä Boa Hancockia molempina päivinä.. Joku erehtyi jo luulemaan minua "shinyksi" Boaksi 8D Ehei, ihan vain timeskip/figuuri -versio. Ihmiset olivat mukavia ja ottivat kuvia, kiitos siitä tietysti myös. Päivät kuluivat aikalailla hengaillessa, koska en juurikaan harrasta ohjelmia. Cosplay photoshoot -luento olisi ollut makea nähdä, mutta emme saapuneet conipaikalle tarpeeksi aikaisin sen nähdäkseni. Cosplay-kisa oli siis ainoa numero, jota menimme seuraamaan: taso oli upea jälleen kerran, ja Rimpun juonto luonnollisesti todella viihdyttävää. Desu ei tunnu koskaan pettävän tässä!

Hancockin asu oli päällä yllättävän mukava. Hame tosin meinasi vähän valua, joten jouduin teippaamaan sen masuuni kiinni. Ainakin pysyi, kutale! Lisäksi korvakorut olivat aikalailla painavat. Aion kuitenkin varmaan laittaa tämän asun useammin päälleni. Ystäväni on suunnitellut tekevänsä genderbend!Boan, joten liityn toki hänen seuraansa samana hahmona!

Eipä kai conissa sen kummempia tapahtunutkaan. Oli kiva nähdä kaikkia ystäviä ja tuttuja ja tavata uusia ihmisiä. Mukaan ei juuri tavaraa tarttunut, ainostaan taidekujalta korvakorut siskolleni sekä perinteinen tyttörakkaus-postikortti. Lisäksi sain Momon ystävältä lähetyksenä erittäin soman Hancock -minifiguurin, kiitoksena eräästä kuvasta, jonka hänelle lähetin.

Jatkakaamme tästä kuvin:






Aivan ihana Brittany, muistutti ihan oikeaa hahmoa!
Ilmeisesti myös lupauduin Santanaksi ensivuodelle..? ^^



Punainen kaksoissiskoni ;3 Oli mukava jutella,
kiitokset yhteiskuvasta ja törmäillään!


MIEKKAMORSO!
Vielä tällainen yleispitko 8) Viimeisen kuvan otti Newe.
Kuvia saa jälleen kysellä, mikäli jotain kiinnostaa. Tässä on vain pieni osa kaikista, jotka napsin.

Conin jälkeen matkasin Ouluun ja fysiikan pääsykokeisiin. Taitaapi käydä niin, että yliopistopaikkaa ei heltiä.. No, saanpa pitää välivuoden ja työskennellä AKA tienata conirahaa! Huomenna suuntaan jälleen mankelille, ja kenties tämän viikon aikana alan myös suunnitella Ultearin asua. Seuraavaksi suuntana on nimittäin Kuopion Animecon!

Photoshoot -postaus seuraa perinteisesti perässä, jahka saan kuvia käsiini.

//Defia

2 kommenttia:

  1. Mä haluun niiiiin tehdä ton Brittanyn uusiksi. Ei ollut ihan helpoimmasta päästä, joten seuraavan saan toivottavasti jo istumaankin :D

    Ja kiitos kauniista sanoista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. : D Ehdottomasti teet! Se oli niin mainio~ Ja voin uskoa, ettei tuon univormun tekeminen ole mitään helppoa D:

      Poista