lauantai 30. kesäkuuta 2012

Projekti Ultear: Mekon pohja

Hejssan! Animecon lähestyy hurjaa vauhtia taas, joten on ollut aika käydä Ultearin asun kimppuun. Sitä ennen tahdon kuuluttaa, vielä niille joiden korviin hehkutukseni ei ole sattunut kantautumaan: allekirjoittanut on saanut opiskelupaikan yliopistosta, fysiikan laitokselta, ja siirtyy sen vuoksi pääkaupunkiin majailemaan syksyn aikana. (: Aikalailla jännittää.. Toki ensin olisi hankittava asunto, mutta se on työn alla.. Oikeasti, Kupoli!

Mutta nyt niihin cosseihin. Ultearin peruukki tuli postissa, mutta kuvaa siitä en ole vielä ottanut, koska komistus ei ole päässyt päässäni käymään kunnolla. Kyseessä on n. 60cm pitkä musta peruukki, jossa myyjän kuvan perusteella PITI olla lyhyt otsatukka. Noh, se on vähän odotettua pidempi, käytännössä leukaan saakka, mutta enköhän minä sen saa saksittua, kun siihen paneudun. Nyt on kuitenkin suurimpana murheena neidin mekko.

Olen tehnyt mekon pohjan jo ja ommellut siihen valkeaa kanttinauhaa pääntiehen. Tarvitsisin samaista nauhaa vielä helmaan tehtävään halkioon, mutta tietysti se pääsi loppumaan. Ensi viikonloppuna tarkoitus olisi tehdä kierros kaupungissa, jotta saisin nauhaa + tarpeita Ultearin "palloon". Puhun nyt siis siitä turkoosista kuulasta, joka leijuu hänen perässään.

Ihan tyytyväinen olen tähänastiseen tulokseen.. Tosin vyö minun pitää kaventaa, reilusti, ja lisätä siihen kiinnityssysteemi (harkitsen neppareita) ja punainen nauha sekä toki rusetti. Mekkoon tarvitsen myös erilliset hihat ja niihin sekä itse mekon helmaan valkean kuvioinnin. Ensiviikolla, kun on aamuvuoro, voisin yrittää aina töiden jälkeen vähän edistää tätä projektia, jotta kaikki valmistuisi.

Tällaista peruskuvaa. Kuten huomaatte, en ihan noudata taas noita kaavoja.
Kenties pitäisi? Njäh. Jossain vaiheessa myös huomasin, että minulta puuttuu
helman takakappale. Hups?
Hei, minä jopa harsin! : D
Kenties voisi silittääkin taas tuota kangasta. Vyö on tosiaan liian paksu
ja rinnan etuosassa on ryppyjä, koska joudun vielä kaventamaan kaula-
aukkoa istuvuuden vuoksi.
Tästä jatketaan! Ensikertaan taas (:
//Defia

2 kommenttia:

  1. Heheh näyttääpäs kauniilta! Et ole ainoa joka ei noudata kaavoja x__x

    Jatka hyvää työtä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos, vaikka ei tämä nyt järin hehkeältä vielä näytä.

      Pfft, kaavat ovat nössöille! 8D

      Poista