lauantai 7. heinäkuuta 2012

Projekti Ultear: Surullinen rusetti ja haaste

Heipparallaa! (: Toivottavasti kaikilla pyyhkii hyvin ja olette tulossa Animeconiin ensi viikonloppuna. Itse tuskailen jo valmiiksi sitä, että joudun ilmeisesti taas junailemaan yksin ja matkalla on kaksi vaihtoa (Ylivieskassa ja jossain ihan kummassa paikassa..). Ei ole mukavaa.

Itse sain tänään taas edistyttyä vähän tässä ompelupompelu-projektissani. Odotan oikeasti innolla Aconia, sillä meidän ihana Porukka Kasaan! -ryhmämme kokoontuu sunnuntaina jälleen odotetusti massiiviseksi Fairy Tail -porukaksi! Toivon mukaan kaikki ilmoittautuneet pääsisivät mukaan.

Ultearin peruukkia tuli testattua viimein. Tuli samalla todettua, että otsatukka oikeasti oli kuvassa huijausta, kun oikea tuotteen etuhiukset hipoivat leukaa. Pääsin testaamaan otsatukan leikkaamista ja ehdin jo mokatakin, mutta onneksi kuontalo asettui kuitenkin jotensakin fiksuksi. Vielä pitäisi kehitellä peruukkiin helpot matalat poninhännät ja niihin softiksesta punakeltaiset pompulat. Ensiviikolla lienee sen aika.

Vyötäröllään Ultearilla on jonkinlainen vyö, en sitten tiedä onko se obi vai jotain ihan muuta. Joskus näin netissä sellaisen "pre-tied obi tutorial" -nimisen ohjeen, joka häilyi hatarana mielessäni, kun tein cossaamani neidin vyötä. Rusetti onnistui mielestäni jopa ihan somasti, mutta paikalleen ommeltuani tajusin sen menneen hiukan vinoon. Lisäksi se on aikalailla surullisen näköinen, koska se lerpattaa alaspäin kuin mikäkin! Tukikangas olisi varmaan ollut ratkaisu, mutta enhän minä edes tiedä miten sitä käytetään! Haha. No, hakaneulat ovat pelastajiani, joten enköhän turvaudu taas niihin.

Itse mekkoon tein hihat ja helmakuviot. Jos olisin laiskempi (fyysisesti mahdotonta), olisin vain ostanut pitsiä ja ommellut siitä hihansuihin ja helmaan kaistaleet, mutta päätin tehdä referenssikuvien mukaisen hassun kuvion. Kangas ei onneksi ole purkautuvaa laatua, kuten esimerkiksi timeskip-Yokoni takin materiaalit, mutta kovin läheistä katselua en suosittele tässäkään asussa. Hihoihin en laittanut samaa kanttinauhaa kuin itse mekon kaula-aukkoon, vaan kuminauhaa, jotta ne pysyisivät käsissä. Luultavasti käytän silti jotain teippiä, jotta saan hihani pysymään ylhäällä.

Rusetin synnyinkaari.
Hiha alkuvaiheessa. Kuvien laatu on erkki.
Helman kuvion kehittelyä...
... ja lisää. Miksi kukaan pitää mekkoa,
jossa on tuollainen reunus...?
Peruukki ennen ja jälkeen otsiksen. Rakastan tuota peruukkia aivan kamalasti!
Aletaan olla jo voiton puolella! Huomatkaa meidän söpö imuri.
Tähän loppuun vielä haaste, jonka armas siskoni minulle nakkasi jo aiemmin.

"Listaa kymmenen asiaa jotka saavat sinut hyvälle mielelle. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.Kerro keneltä sait haasteen, ja ilmoita bloggaajille, joille sinä annat haasteen."


1. Kissat. Kenellekään tämä ei liene yllätys. Rakastan kissoja, erityisesti omiani, mutta ylipäätään ne ovat lajina jotain suurenmoista.
2. Suklaa. Omnom. Paras perjantai-ilta koostuu kolminkeskisestä ajasta minun, Brunbergin suklaan ja tietokoneen kanssa.
3. Vesivärit. Piirtäminen on aina ollut rakas harrastus, ja nyt muutaman viimeisen vuoden aikana olen löytänyt vesivärien hienouden. Niillä saa isoa pintaa, mutta myös pienet yksityiskohdat onnistuvat.
4. Cosplay. Miksi muuten pitäisin tällaista blogiakaan? Minusta on ihanaa olla joku muu kuin itseni vaikka sitten yhden viikonlopun ja olla kuvattavana etc.
5. Ystävät. Viimeisten parin vuoden aikana olen aivan yhtäkkiä saanut hirveän läjän uusia ystäviä pitkin Suomea, ja sekös tällaista sosiaalisesti epävarmaa pingviiniä ilahduttaa! He merkitsevät minulle kaikki aivan hirveästi, ja tietysti samoin kotikylän pieni vanha poppoomme.
6. Tom Hiddleston. Raivostuttavan ihana hetero-ihastukseni *nauraa*.
7. Hyvät elokuvat. Tarantinon räiskintä-gore-pätkät aina viihdyttävät, samoin hyvät huonot komediat (Mean Girls!).
8. Joulu. Paras juhla, koska on ruokaa ja rauhaa ja vähän lisää ruokaa.
9. Ihanat tuoksut. Vasta leikattu ruoho ja uudet tennispallot. Ah.
10. Nukkuminen. Oma sänky paras sänky. Mikään ei ole ihanampaa kuin illalla käpertyä väsyneenä pehkuihin ja jättää kaikki stressi seuraavaan päivään.

Nöffnöf. En haasta ketään suoraan, kiinnostuneet tehkööt. Silti toivoisin näkeväni tämän ainakin Rean, Annin, Tomin, Ninan ja Taijan blogeissa *hymy*.

En varmaan jaksa ja ehdi päivittää ennen Aconia, joten siellä tavataan jos niikseen tullaan!
//Defia

9 kommenttia:

  1. ootkos sää värjänny hiukset?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näin pääsi käymään (; Tarkoitus oli saada mahonginruskea pää, mutta tästä tulikin punainen. Hups.

      Poista
  2. En kyllä pysty pitämään tätä sisälläni, joten sanon tämän ja juoksen nopsaan pakoon. Nuo viimoset kuvat, joissa sinulla on mekko ja punainen tukka, ovat kyllä älyttömän kauniita. Voi johtua valaistuksesta (ja ihmisestä niistä). Oletko ihan varma, ettet halua tehdä punapää-Ultearia? XD

    ~Momo (a ka 'punapää-Soifon')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha 8D Punapäinen Ultear olisi kyllä veikeä idea. Taidan kuitenkin pysytellä kaidalla tiellä ja käytän tuota somaa peruukkani. Kiitos kuitenkin kauniista sanoista^^~

      Poista
  3. Tuo peruukki näyttää ihan sinun vanhalta tukalta HENTTU :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! >8D Jos iskee ahdistus, voin pitää sitä päässä vapaa-ajallakin.

      Poista
  4. Äläppä jo! Tuo oli aika fiksu veto etten sanois! :D

    VastaaPoista
  5. Hei, Kupolin punastunut vauva on taitava tyttö!!!!
    T:Punastuvia ja valkaistuja vauvoja omistavat Kupoli ja hänen puolisonsa Kutiseva Masu-kupoli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan, Kupoli! Kiitos kehuista, myönnän olevani aikalailla taitava!!1 *as if*

      Poista