perjantai 16. maaliskuuta 2012

Silmät: onnettomuus onnessa

Heippa! Minä täällä taas. Minulla ei hirveästi ole edistystä, tottapuhuen ei lainkaan... Mutta syytän siitä häikäilemättömästi armotonta kiirettä, joka puolestaan johtuu YO-kirjoituksista ja töistä. Valmistaudun tälläkin hetkellä kahdelta alkavaan iltavuorooni liukuhihnalla.. Mutta hei, saan vähän rahaa ja pääsen varmemmin coneihin! *hymy*

Tämän päivityksen aiheena on pelkästään se, että sain piilolinssit! Elämäni ensimmäiset vieläpä. Tarkoitus on pitää niitä Boan ja Pantyn cosseissa, Ultearin silmät ovat sopivasti ruskeat kuten omanikin. Niinjuu, en vieläkään ole varmistunut asusta, jonka Ultearille teen; vielä voi siis vaikuttaa, jos jollain jotain sanottavaa on. Todennäköisesti kallistun ihan tekoprosessin vaikeustason vuoksi joko valkean pikkukimonon tai violetin mekon kannalle.. 

Mutta niistä linsseistä. Sain ne jopa silmiini, hurraa, eikä aikaakaan mennyt kuin 5-10 minuuttia per silmä. Pois ottaminen oli paljon pelottavampaa: en heti saanut niitä irti, joten iski pieni lähes-paniikki.. MUTTA. Tottakai juuri äsken huomasin, että nämä ovatkin vain kuukausilinssit! Olen ihan varma, että tilatessani sivulla luki, että vuoden käyttöaika. Ei ketuta tai mitään.. Kai pitää tilata uudet sitten Boaan, aika riittää ehkä juuri ja juuri, vähän huijaten, toukokuun Tre Kupliiseen.

Toisaalta.. Sanokaa te tietävämmät. Jos näitä linssejä nyt käyttää tyyliin kerran kuukaudessa, eiväthän ne miksikään mene pidemmässäkään ajassa? Eikös se aikaraja ole nimenomaan hygieniasyistä..? Mutta anygays, kuvamateriaalia:

Vertailukuva.. :3

Pahoitteluni naamani meikittömyydestä, olen viimeksi pakkelia naamaani sutinut helmikuussa, kun oli lähtö juhlimaan..

Kiitos ja kumarrus lukeneille!
//Defia

4 kommenttia:

  1. Käyttöaika on tosiaan pidempi, kun linssejä käyttää vain harvoin.

    VastaaPoista
  2. Omien tietojen mukaan piilarien aikaraja on siitä syystä että sen aikarajan umpeudettua hapenläpäsykyky ei oo enään good as new. Mutta itsekkin olen käyttänyt cosplaykäytössä vuosilinssejä puolentoista vuoden päivät, ja heitin sit menemään : D Oma mielipide on se että ei se niin tarkkaa ole kunhan ei överiksi vedä x3 (esim joku pitää vielä kolme vuotta vanhoja linssejä o.o)

    VastaaPoista
  3. Huh, tuo tuijotus... pääsit juuri henkilökohtaiselle 'jos-joku-tuijottaa-sinua-noin-niin-ole-hiljaa'-listalleni 8D

    Eniveis, hyvältä näyttää! Ihastuin tuohon 'heterokromia'-kuvaan, teikäläiselle voisi sopiakin sellaiset silmät! Pelottaa vähän itseäni noiden piilolinssien hankinta, joten toivottavasti ei iske paniikkia tännekin. Katsotaan sitten lähempänä conia, viitsiikö sitä uskaltaa... Mistä muuten tilasit nuo?

    ~Momo täällä hei

    VastaaPoista
  4. Pumpkin: Kiitoksia! (: Hyvä tietää.

    Hansku: Sinulle myös kiitokset tästä valaisusta.. : D En tahdo silmiäni menettää, jos olisinkin käyttänyt näitä sitten jotenkin väärin... En kuitenkaan varmaan kun kesän loppuun aio näitä pitää, joten tuskin haitannee:3

    Momo: 8D Sinulla noita listoja riittää.. Mutta eivät nuo linssit ole edes pelottavat, kun ne sai päähän asti. Tilasin ne varillisetlinssit.fi :stä.. vai olikohan se com? Kuitenkin. Siellä on nyt alennus, puoleen hintaan sain joten tokihan tilaisuuteen piti tarttua 8D

    VastaaPoista