tiistai 8. huhtikuuta 2014

Elossa ollaan

Hei vaan kaikille!

Jälleen on ollut pitkään hiljaiseloa täällä. Cosplay ei ole motivoinut ei sitten lainkaan, vaikka joululahjaksikin sain läjän ompelutarvikkeita ja kangaskaupat löytyvät tätä nykyä takapihalta. No, lähes, verrattuna entiseen.

Reilu viikko sitten kävin Tampere kupliissa katselemassa menoa ja meininkiä, ja pukuiluinto iski taas. Pakko on päästä tekemään jotain, ettei mukava harrastus ihan jäisi unholaan. Päätin sitten ottaa lusikan kauniiseen käteen ja oikeasti aloittaa kankaiden ostamisella ja peruukin tilaamisella. Ensimmäinen jäi suloiseksi haaveeksi yhtäkkisen flunssan takia, mutta peruukki on nyt tilattu ja kankaitakin ajateltu rutkasti. Jahka sairasvuoteeltani lähden uuteen nousuun, suuntaan heti kangaskauppaan ja nappaan pussiini materiaalit jo pitkään suunnitteilla olleeseen projektiin: Legend of Zeldan Maloniin / Cremiaan.

Kauheasti kutkuttelisi lähteä työstämään Marvelin ihanaista leidiä, Mustaa leskeä. Rakastuin kyseiseen naiseen jälleen katsoessani Kapteeni Amerikan Talvisotilas-seikkailun. Kokopuvun tekeminen yli vuoden ompelutauon jälkeen ei kuitenkaan tunnu millään tavoin fiksulta, joten lähdetään liikkeelle Malonilla, jonka asun perusosat ovat verrattain yksinkertaisia, mutta yksityiskohtia kuitenkin riittää, että asu olisi kiinnostava. Tiedostan myös, että sanomalla etukäteen asun olevan yksinkertainen, tulen luultavasti kärsimään sen kanssa kaksin verroin kauheammin.

Tässä tosiaan Malon / Cremia. Teen asun artworkin perusteella, mikä
käytännössä tarkoittaa, että hiukset ovat punaisemmat kuin pelissä.
Tällaisen peruukin tilasin. Toivotaan, että se saapuu nopeaan
ja on oikeanlainen: pelkään värin olevan todellisuudessa liian punainen.
Tällaisiin tunnelmiin tällä kertaa, yritän saada pian wip-materiaalia kasaan ja nettiin. Nähdään!~

//Defia

4 kommenttia:

 1. Yay, you posted something on here :D I totally know all about neglecting blogs though haha, I'm an expert~ Are you going to Cosvision btw? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great, right?! : D But yeah, I don't really see a point in updating the blog, if I have done nothing, heh.
   I'm actually just checking the site of Cosvision. I could actually go, all the tests are over then and Turku is not that far away :3 It'd be nice to see, after a moment!

   Poista
  2. Yeah well that's true, no point in making random posts of nothingness. I totally love the fact it's in Turku, so much shorter trip for me as well. The west coast needs more cons >-<

   Poista
 2. Great blog,Dear.If you want,we can follow each other,kisses:http://madeinchinawigs.com.

  VastaaPoista