lauantai 10. joulukuuta 2011

Aikainen joululahja

Tuli tarve kertoa tästä onnesta, joka perheeseemme tupsahti juuri tässä iltapäivällä, joten ei-cosplay -kirjoitus nyt vaihteeksi. Kuten lienee tullut selväksi, meillä asustaa kotona kolme kissaa: Tutu, Toni W. Poche ja Nana Werneri. Kuitenkin Tutulla on taipumus oleskella paljon ulkona ja tehdä turhan pitkiä karkuretkiä. Viimeisin matka alkoi toukokuussa; emme olleet nähneet kissaa yli puoleen vuoteen. Itse kukin meillä alkoi totutella tässä kuukausi sitten ajatukseen, ettei rakas enää tule kotiin. Tänään kuitenkin siskoni oli menossa kaverinsa kanssa ulos. Oven avatessaan Tutu juoksi sisään yllättäen kaikki niin, että äiti ja siskoni jopa purskahtivat itkuun.

Meidän selviytyjä on siis jälleen turvallisesti kotona ja kuluttaa aikaansa ahdistelemalla tietokoneiluani puskemalla hiirtä ja kulkemalla näppäimistöllä. Ainoa ongelma on, että jostain syystä hän ei tule lainkaan toimeen muiden kattien kanssa, vaan he ovat jatkuvasti toistensa kurkuissa... Toivotaan, että tilanne vähän rauhoittuisi, ettei kissoja tarvitsisi jakaa asumaan ylä- ja alakertaan.

Tällaista tänään. Kuten sanoin, tahdoin vain ilmoittaa tästä ilouutisesta. Loppuun voisin laittaa muutaman kuvan päivän sankarista.




// Defia

2 kommenttia:

  1. Awwws ihanaa kun matkailija on turvallisesti kotonaan! :D
    Hienolle näyttää tuo sinun cossinkin laita :>

    VastaaPoista
  2. Wea: Niinpä<3 (; Oli meillä jo iso hätä, että mitä rakkaalle on sattunu!
    Ja kiitoksia :3 Yritän tässä jatkaa joku viikonloppu ompelemista, kun sain sen olkapään rytynkin purettua ^^

    VastaaPoista