lauantai 19. marraskuuta 2011

Viisas neuvo ja pientä ostelua

Antakaas viisas nainen antaa teille elämänohjeen! Jos kärsitte millään tavoin matkapahoinvoinnista, älkää lähtekö linja-autoilemaan juhlinnan jälkeisenä aamuna. Ikinä.

Olin siskon kanssa siis tänään Rovaniemellä käymässä. Jonkinlaista hankintaa sain tehtyä, tärkein lienee kankaat Käärmeprinsessalle. Vähän jäi harmittamaan se, että taidekauppa oli mennyt jo kiinni, joten en saanut toivomiani vesiväripapereita, kangasmaaleja ja muuta pikkusälää ostettua. Noh, onneksi täältä meidänkin kylästä jonkinlaisia värejä löytyy, jotta saan sitten maalailtua kuvioita Hancockin hameeseen, jahka olen sen ensin ommellut.

Käväistiin myös kirpputoreilla ja Punaisen ristin kontti-myymälässä.. Löysin sieltä aivan ihanat kengät! Korkoa mittasin niissä olevan 12 senttiä, mutta itse kengän koko on hiukan liian iso minulle, joten minään käyttökenkinä niitä ei voi pitää. Cossaamiseen sensijaan soveltuvat paremmin kuin hyvin! Harkitsen tässä, että tarvitsenko niitä tuollaisinaan johonkin, vai pitäisikö maalata ja hyödyntää Hancockille. Muotohan ei neidin kengiksi ole oikea, mutta en jaksa olla tarkan markan ihminen, varsinkaan, kun kengät muuten ovat niin somat. Lisäksi korkeus olisi juuri sopiva; cossi-toverini, Peronaa esittävä henkilö, on minua pidempi, joten on pakko hiukan kompensoida, kun hahmojen pituusero on kuitenkin juuri toisinpäin.

Kankhat. Puuvillaa sekä satiinia, jonka valitsin siksi, että
ajattelin sen näyttävän kivan koristeelliselta ja Boalle sopivalta.

Kengät Kontista (: Neljällä eurolla sain!
... ja äitee maksoi.

Mutta ei kai tässä kummempia! Koeviikko lähestyy, joten en tiedä, milloin pääsen ompelukoneeni kanssa hommailemaan, mutta eiköhän tässä jossain vaiheessa ilmesty work in progress -materiaaliakin (:

Defia kiittää ja kumartaa ja jatkaa maidon juomista.

2 kommenttia:

  1. http://weanblogi.blogspot.com/2011/11/haaste-annelta.html haaste heitetty~ ^^

    VastaaPoista
  2. Wea: Kiitoksia! 8) Menenpä heti vilkaisemaan, ja sisällytän seuraavaan kirjoitukseeni.

    VastaaPoista