maanantai 7. toukokuuta 2012

Tulin, näin, kuplin

Heipparallaa ihmisille! Täällä kirjoittelee Tampere kupliin jäljiltä väsynyt ja flunssainen, mutta äärimmäisen onnellinen henkilö. Viikonloppunahan siis vietettiin sarjakuvafestareita etelässä, ja vaikka itse tapahtuma ei ollut suuri tai periaatteessa edes con, minulla oli aivan uskomattoman hauskaa!

Tällä kertaa olin ensimmäistä kertaa ernuilemassa ilman jotain ystävääni täältä pohjoisesta. Matkanteko yksin on aika puuduttavaa, mutta kahdeksan tuntia kuluu junassa melkeinpä rattoisasti, kunhan saa seurakseen hyvän kirjan. Yövyin Omenahotellissa, seuranani Momo, Wea, Ollimään ja Paken veli Osku. Yöunet jäivät tämän sakin kanssa vähän vähemmälle, mutta en pistä lainkaan pahakseni. Lisäksi onnistuimme kiroamaan huoneen vessan, joka lorisi koko toisen yön, söimme kakkua mukeista, Osku oppi elämän suuria totuuksia ja Momo putosi sängystä, vaikka nukkui keskellä.

Jotta en nyt aivan eksyisi aiheesta, kerronpa itse cossaamisesta/tapahtumasta. Asuna oli tosiaan Panty, jälleen kerran, mutta pikkuruisessa mekossa. Lauantain sade ei tullut iloisena yllätyksenä, mutta urheasti silti pääsimme paikalle ja coneilemaan alkuhämmennyksen jälkeen. Tapahtumapaikka nimittäin oli hyvin erilainen kuin mihin olen tottunut yleensä vastaavissa tilaisuuksissa. Paikalla oli kuitenkin mukavasti väkeä, ja sain lauantailta ihan kivan kuvasaldon + Newen Strong World -Namista ottamani photoshootkuvat. Tuttuja oli myös kiva nähdä, uusia ja vanhoja. Myös cosplay-kisan taso oli vaikuttava.

Sunnuntai kului hiljaisemmissa merkeissä, sillä en viitsinyt laittaa cosplayta lainkaan. Ironisesti taivas oli kirkas ja ilma melkein lämmin, mutta minkäs teet. Sensijaan sain nyt oikeasti keskittyä kuvaamiseen: otin kuvia Wean ja Haatoresun "Porukka Kasaan!" -mafia-asuista sekä Amandan ja Hanskun Kuroshitsuji-cosseista. Olen todella otettu, että sain toimia kuvaajana, vaikka en ole vielä järin kokenut kamerani kanssa. Toivottavasti otokset miellyttävät! *hymy*

Jotta en kiusaisi teitä pidemmällä romaanilla, annan jälleen kuvien puhua puolestaan. Varoitus! Niitä on paljon!








Tässä ovat Jukka ja Ville. He ovat mahtavia 


Kaakun leikkaaminen onnistuu ääriolosuhteissa myös linkkuveitsellä.
Koska ei ollut lautasia, söimme kuppikakkuja
*badumtshh*










Sain itselleni ja vauvakissalleni oikein signeerauksen! (:


Iih! Supernatural-cossaajia! *en ollut edes intona*

Ja viimeisenä muttei vähimmäisenä,
upea paricossaajani Stockers aka Momo!
... Iso postaus on aika suuri juu. Pahoitteluni siitä. Kuvia saa edelleenkin kysellä, niitä on aikamoinen varasto minulla. Seuraava postaukseni tulee lähiaikoina, sillä teen jälleen erikseen kirjoituksen PSWG -kuvauksestamme.

Kiitokset lukeneille. Lisäksi tahdon antaa erityiskiitokset kaikille ihmisille, jotka olivat tapahtumassa mukana: seurassani olleille, kuvien ottajille, niille, jotka antoivat minun kuvata sekä muille hörhöille. Minulla tosiaan oli kivaa teidän ansiostanne! *hymy*
//Defia

14 kommenttia:

  1. Mikä positiivinen yllätys, etten näytä siltä pullaposkiselta idiootilta, joksi itseni koko lauantain tunsin 8D

    Mukavan tiivis kuvaus viikonlopun tapahtumista eikä sen pidempi tarvitsekaan olla. Tärkeintä on, että muistot heräävät kaikilla meillä paikallaolleilla~ Tämä 'con' oli käymisen arvoinen ja hauska kokemus, joten kiitos nyt vielä erikseen! Seuraavaa paricossia odotellessa~

    ~Momo

    VastaaPoista
  2. Momo: 8O Et kyllä! Newe muuten laittoi kuvia, joten jos tahdot niitä, voin antaa osoitteen ja salasanan. :3

    Toivottavasti päästään pian taas valtaamaan Suomea Pantyna ja Stockersina!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hauskalta ja repesin melkein tolle badumtssh kuppikakulle! XD
    Hienoja cossikuvia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 8)) Omppuhotelleissa pitäisi kyllä olla pahvilautaset vakiovarusteena! Ja kiitoksia~

      Poista
  4. PAKEN VELJEN SISKON-TIIMI ON PARAS
    JA SUOLATON VESSANPÖNTTÖ
    -MÄÄ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VESSANPÖNTTÖ SAISI OLLA SUOLAINEN, MUTTA TIIMISTÄ OLEN YHTÄ MIELTÄ!
      - MIE

      Poista
    2. TAAS MÄ PYYNNÖIN VAIVAAN, OHJAA KOTIIN MUA EIKUN MISTÄ MÄ LÖYDÄN SUT JA ASTAN JOS TULEE IKÄVÄ. REASTA JA OLLISTA KUULEN IHA LIIKAA.
      -TEE VESSAHAAMU JOKA SPÄMMII NIIN VESSAA KUIN TEKSTIÄKIN

      Poista
    3. MEIDÄT LÖYTÄÄ VARMAAN PARHAITEN MESESTÄ, MIKÄLI TIETOKONEELLA YHTEYDENPIDOSTA PUHUT! VOIN VAIKKA SANOA REALLE, ETTÄ HEITTÄÄ OSOTTEITA SINNEPÄIN!

      Poista
  5. Juu, kylhä meikäläistä kiinnostaisi sittenkin nähdä niitä Newen kuvia loppujen lopuksi! 8O Eli eikun linkkiä tännepäin sitten~

    ~Momo

    VastaaPoista
  6. Ahh, Newe täällä terppa. 8D Pistänpä blogisi seuraukseen. o/

    VastaaPoista
  7. Aivan mahtavia kuvia O.O ja cosseja! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitoksia! : )) Cossit olivat kyllä tosi hienoja, mukava kuulla, että kuvani tekevät niille oikeutta.

      Poista